• tube coil stainless steel
  • tube coil stainless steel
  • pausahaan

    pausahaan

  • kualitas

    kualitas

  • produk

    produk

Tentang Kami

Liaocheng sihe bahan baja parusahaan kawates steel Didirikeun taun 2008, Simkuring gaduh tilu garis produksi. manufactures kualitas luhur Liaocheng sihe bahan stainless steel parusahaan kawates nyaéta ahli ngarah dina widang stainless steel tube coiled, stainless steel polishing tube stainless steel seamless tubing coiled .According standar Produksi: GB, ASTM, ASME, JIS tur baku en pisan mastikeun Steel jenis: 304 / 304L, 316L, 321, 317L, 309S, 310S, INCOLOY800

WhatsApp Online Chat!