NE OFROJMË PAJISJE ME CILESI TË LARTË

PAJISJE GENCOR

Na besoni, na zgjidhni

Rreth Nesh

 • tub spirale inox
 • Certifikata ISO (2) _副本
 • rreth nesh fabrikë

Përshkrim i shkurtër:

Liaocheng sihe material çeliku inox LTDNe kemi 18 linja prodhimi dhe 5 tuba kapilar prodhimi .madhësia 1/8-1 inç trashësia: 0,2-2 mm gjatësia mund të jetë deri në 4000 m/spirale pa saldim, ne e prodhojmë tubin sipas ASTM A249 ASTM A789, ASTM A312 ECT, prodhon fletë dhe tuba me cilësi të lartë në fushën e një eksperti kryesor në fushën e zhvillimit të gypave.tub i mbështjellë prej çeliku inox, tub lustrim çeliku inox,Tub me mbështjellje pa tegel prej çeliku inoxmund të përdoret SiheTub çeliku inoxnë mbështjellje dhe në bobina të përdorura për linjat e kontrollit, linjat e injektimit kimik, kërthizat si dhe sistemet hidraulike dhe instrumentale.Sipas standardeve të prodhimit: GB, ASTM, ASME, JIS dhe EN standard shumë rigoroz Llojet e çelikut: 304/304L, 316L, 321, 2205 317L, 309S, 310S,625 825 INCOLOY800

Merrni pjesë në aktivitetet e ekspozitës

NGJARJE DHE SHOKËT TREGTARE

 • China Astm A269 316 Prodhuesit e tubave me mbështjellje

  Ka disa prodhues të mbështjelljeve ASTM A269 316 në Kinë.Disa prodhues kryesorë përfshijnë: 1. Material çeliku inox Liaocheng sihe LTD 2. Liaocheng sihe material çelik inox LTD 3. Liaocheng sihe material çeliku inox LTD 4. Liaocheng sihe material çeliku inox LTD 5.xian avise...

 • Prodhuesi i tubave me mbështjellës çeliku inox në Kinë

  Ka disa prodhues të mbështjellësve prej çeliku inox në Kinë.Disa prodhues të njohur përfshijnë: 1. Liaocheng sihe material çeliku inox Company limited Këta prodhues ofrojnë një gamë të gjerë tubash me mbështjellje çeliku inox në klasa, madhësi dhe specifikime të ndryshme për të përmbushur nevojat e va...

 • A matet tubi inox me ID ose OD?

  Tubi prej çeliku inox zakonisht matet me diametrin e tij të jashtëm (OD).Diametri i brendshëm (ID) mund të ndryshojë në varësi të trashësisë së murit të tubit.

 • Sa i trashë është një mur prej tubash 3/16?

  Për të përcaktuar trashësinë e murit të tubit 3/16, duhet të dimë diametrin e jashtëm (OD) dhe diametrin e brendshëm (ID) të tubit.Nëse diametri i jashtëm është 3/16″ dhe nuk jepet asnjë informacion specifik për diametrin e brendshëm, nuk mund të llogarisim me saktësi trashësinë e murit.Muri i trashë ...

 • Cila është ID e një tubi 3/4 inç

  Termi "tub 3/4 inç" në përgjithësi i referohet diametrit të jashtëm (OD) të tubit.Për të përcaktuar diametrin e brendshëm (ID), ju nevojiten informacione shtesë si trashësia e murit.Diametri i brendshëm mund të llogaritet duke zbritur dyfishin e trashësisë së murit nga diametri i jashtëm.Ajo unë...