JIS SUS304 çelik lustrim tub

Përshkrim i shkurtër:

Stianless Steel  Pipe /TUBE:
1. : Grade :201  202 304  304l  316  316l
2. Standard:ASTM  DIN JIS AISI GB
3.Surface: 2B BA  NO.4 Mirror 320#  380# 400#600# 800#
4.Length :6M 11.5 M  12M or As Per your requirment.
5.OD :Round Tube 9.52-219MM  Retangle :10*10-150-150
6.Inner packing :P lastic Bag
7.Outer Packing: Carton /Woven/Wooden Packaging
8.Od:+/- 0.2mm, Thickness: +/- 0.02mm


Detail Product

Produkt Tags

JIS SUS304  stainless steel polishing tube

çelik tub spirale
stainless steel tube coil
stainless steel coil tubing
stainless steel coil pipe
stainless steel coil tube suppliers
stainless steel coil tube manufacturers
stainless steel pipe coil

Specifikim:

Item:stainless steel polishing pipe

Type:welded or seamless

Standard: ASTM A554 JIS, DIN

Grade: 201.202, 304, 304L, 316, 316L, 409, 430, etj

Size: tub Round: OD 8-219m

Pipe Square: OD 10x10mm -150x150mm

Drejtkëndësh tub: 10x20mm te 120x180mm

Trashësia: 0.2-4.0mm

sipërfaqe tub: 180g, 320G, 400g, 500G, 600g, saten, vijë e flokëve, 2B, BA, pasqyrë, 8K

gjatësi tub: 5.8 6M 11.85M 12m

Aplikacion:

Përdorimi 1.Decoration (rrugë, ura parmak, kangjella, stacion autobusi, aeroport dhe palestër

2.Construction dhe stoli

3.Industry area(petroleum,food,chemical,paper,fertilizer,fabric,aviation and nuclear.

Square Steel Tube(mm)    Rectangular Steel Tube
(mm)
Round Steel Tube
(mm)
10×10×0.6~3.0 10×20×0.6~3.0 6×0.6~1.0
15×15×0.6~3.0 20×30×0.6~3.0 12×0.6~1.5
20×20×0.6~3.0 20×40×0.6~3.0 13×0.6~1.5
25×25×0.6~3.0 25×50×0.6~3.5 16×0.6~2.0
30×30×0.6~3.5 30×50×0.6~3.5 19×0.6~3.0
40×40×0.6~3.5 40×60×0.6~3.5 20×0.6~3.0
50×50×0.6~3.5 40×80×0.6~3.5 22×0.6~3.0
60×60×0.6~3.5 60×80×1.0~6.0 25×0.6~3.0
70×70×0.6~3.5 50×100×1.0~6.0 27×0.6~3.0
75×75×0.6~3.5 60×120×1.0~6.0 32×0.6~3.0
80×80×1.0~6.0 80×120×2.0~8.0 40×0.6~3.5
100×100×2.0~8.0 80×160×2.0~8.0 38×0.6~3.0
120×120×2.0~8.0 100×150×2.0~8.0 48×0.6~3.5
150×150×2.0~8.0 100×200×2.0~8.0 60×0.6~3.5
200×200×4.0~16.0 150×250×4.0~12.0 76×0.6~3.5
250×250×4.0~16.0 200×300×4.0~16.0 89×1.0~6.0
300×300×4.0~16.0 300×400×4.0~16.0 104×1.0~6.0
400×400×4.0~16.0 300×500×4.0~16.0 114×1.0~6.0

Vetitë fizike të tub çeliku inox lustrim:

Gradë

Përbërja,%

Karbonit,
max

Manga-
nese,
max

Phos-
phorus,
max

Squfur,
max

Silic,
max

nikel

Krom

molibden

titan

Columbium + tantal

austenitic
301

0.15

2.00

0.040

0.030

1.00

6,0-8,0

16,0-18,0

...

...

...

302

0.15

2.00

0.040

0.030

1.00

8,0-10,0

17,0-19,0

...

...

...

304

0.08

2.00

0.040

0.030

1.00

8,0-11,0

18,0-20,0

...

...

...

304L

0.035A

2.00

0.040

0.030

1.00

8,0-13,0

18,0-20,0

...

...

...

305

0.12

2.00

0.040

0.030

1.00

10,0-13,0

17,0-19,0

...

...

...

309S

0.08

2.00

0.040

0.030

1.00

12,0-15,0

22,0-24,0

...

...

. . .

309S-Cb

0.08

2.00

0.040

0.030

1.00

12,0-15,0

22,0-24,0

...

...

B

310S

0.08

2.00

0.040

0.030

1.00

19,0-22,0

24,0-26,0

...

...

...

316

0.08

2.00

0.040

0.030

1.00

10,0-14,0

16,0-18,0

2,0-3,0

...

...

316L

0.035A

2.00

0.040

0.030

1.00

10,0-15,0

16,0-18,0

2,0-3,0

...

...

317

0.08

2.00

0.040

0.030

1.00

11,0-14,0

18,0-20,0

3,0-4,0

...

...

321

0.08

2.00

0.040

0.030

1.00

9,0-13,0

17,0-20,0

...

C

...

330

0.15

2.00

0.040

0.030

1.00

33,0-36,0

14,0-16,0

...

...

...

347

0.08

2.00

0.040

0.030

1.00

9,0-13,0

17,0-20,0

...

...

B

429

0.12

1.00

0.040

0.030

1.00

0.50 max

14,0-16,0

...

...

...

430

0.12

1.00

0.040

0.030

1.00

0.50 max

16,0-18,0

...

...

...

430-Ti

0.10

1.00

0.040

0.030

1.00

0,075 max

16,0-19,5

...

5 x C min,

...

0.75 max

 

çeliku Stainless spirale tub / tuba coiled klasën material:

 U.S.A.

 GERMANY

GJERMANI

 FRANCE

JAPAN

 ITALY

SUEDI

 U.K.

BE-ja

 SPAIN

 RUSSIA

AISI

DIN 17006

WN 17007

AFNOR

JIS

 UNI

SIS

BSI

Euronorm

201

SUS 201

301

 X 12 Crni 17 7

1,4310

 Z 12 CN 17-07

SUS 301

X 12 CrNi 1707

 23 31

 301S21

 X 12 Crni 17 7

 X 12 Crni 17-07

302

 X 5 Crni 18 7

1,4319

 Z 10 CN 18-09

SUS 302

 X 10 Crni 1809

 23 31

 302S25

 X 10 Crni 18 9

 X 10 Crni 18-09

 12KH18N9

303

 X 10 CrNiS 18 9

 1,4305

 Z 10 CNF 18-09

SUS 303

 X 10 CrNiS 1809

 23 46

 303S21

 X 10 CrNiS 18 9

 X 10 CrNiS 18-09

303 Se

 Z 10 CNF 18-09

SUS 303 Se

 X 10 CrNiS 1809

 303S41

 X 10 CrNiS 18-09

 12KH18N10E

304

 X 5 Crni 18 10

X 5 Crni 18 12

1,4301

1,4303

 Z 6 CN 18-09

SUS 304

 X 5 Crni 1810

 23 32

 304S15

 304S16

  X 6 Crni 18 10

   X 6 Crni 19-10

 08KH18N10

06KH18N11

304 N

SUS 304N1

 X 5 CrNiN 1810

304 H

304H SUS F

 X 8 Crni 1910

 X 6 Crni 19-10

304 L

 X 2 Crni 18 11

 1,4306

 Z2 CN 18-10

SUS 304L

 X 2 Crni 1911

 23 52

304S11

 X3 Crni 18 10

 X 2 Crni 19-10

 03KH18N11

 X 2 CrNiN 18 10

 1,4311

 Z2 CN 18-10-AZ

SUS 304LN

 X 2 CrNiN 1811

 23 71

305

 Z 8 CN 18-12

SUS 305

 X 8 Crni 1812

 23 33

 305S19

 X 8 Crni 18 12

 X 8 Crni 18-12

 Z 6 CNU 18-10

SUS XM7

 X 6 CrNiCu 18 10 4 Kd

309

 X 15 CrNiS 20 12

 1,4828

 Z 15 CN 24-13

Suh 309

 X 16 Crni 2314

 309S24

 X 15 Crni 23 13

309 S

sus 309S

 X 6 Crni 2314

 X 6 Crni 22 13

310

 X 12 Crni 25 21

 1,4845

Suh 310

 X 22 Crni 2520

 310S24

 20KH23N18

310 S

 X 12 Crni 25 20

 1,4842

 Z 12 CN 25-20

sus 310S

 X 5 Crni 2520

 23 61

 X 6 Crni 25 20

 10KH23N18

314

 X 15 CrNiSi 25 20

 1,4841

 Z 12 CNS 25-20

 X 16 CrNiSi 2520

 X 15 CrNiSi 25 20

 20KH25N20S2

316

 X 5 CrNiMo 17 12 2

 1,4401

 Z 6 CND 17-11

SUS 316

 X 5 CrNiMo 1712

 23 47

 316S31

 X 6 CrNiMo 17 12 2

 X 6 CrNiMo 17-12-03

316

 X 5 CrNiMo 17 13 3

 1,4436

 Z 6 CND 17-12

SUS 316

 X 5 CrNiMo 1713

 23 43

 316S33

 X 6 CrNiMo 17 13 3

 X 6 CrNiMo 17-12-03

316 F

 X 12 CrNiMoS 18 11

 1,4427

316 N

SUS 316N

316 H

316H SUS F

 X 8 CrNiMo 1712

 X 5 CrNiMo 17-12

316 H

 X 8 CrNiMo 1713

 X 6 CrNiMo 17-12-03

316 L

 X 2 CrNiMo 17 13 2

 1,4404

 Z2 CND 17-12

SUS 316L

 X 2 CrNiMo 1712

 23 48

 316S11

 X3 CrNiMo 17 12 2

 X 2 CrNiMo 17-12-03

 03KH17N14M2

 X 2 CrNiMoN 17 12 2

 1,4406

 Z2 CND 17-12-AZ

SUS 316LN

 X 2 CrNiMoN 1712

316 L

 X 2 CrNiMo 18 14 3

 1,4435

 Z2 CND 17-13

 X 2 CrNiMo 1713

 23 53

 316S13

 X3 CrNiMo 17 13 3

 X 2 CrNiMo 17-12-03

 03KH16N15M3

 X 2 CrNiMoN 17 13 3

 1,4429

 Z2 CND 17-13-AZ

 X 2 CrNiMoN 1713

 23 75

 X 6 CrNiMoTi 17 12 2

 1,4571

 Z6 CNDT 17-12

 X 6 CrNiMoTi 1712

 23 50

 320S31

 X 6 CrNiMoTi 17 12 2

 X 6 CrNiMoTi 17-12-03

 08KH17N13M2T

10KH17N13M2T

 X 10 CrNiMoTi 18 12

 1,4573

 X 6 CrNiMoTi 1713

 320S33

 X 6 CrNiMoTI 17 13 3

 X 6 CrNiMoTi 17-12-03

 08KH17N13M2T

10KH17N13M2T

 X 6 CrNiMoNb 17 12 2

 1,4580

 Z 6 CNDNb 17-12

 X 6 CrNiMoNb 1712

 X 6 CrNiMoNb 17 12 2

 08KH16N13M2B

 X 10 CrNiMoNb 18 12

 1,4583

X 6 CrNiMoNb 1713

 X 6 CrNiMoNb 17 13 3

 09KH16N15M3B

317

SUS 317

 X 5 CrNiMo 1815

 23 66

 317S16

317 L

 X 2 CrNiMo 18 16 4

 1,4438

 Z2 CND 19-15

SUS 317L

 X 2 CrNiMo 1815

 23 67

 317S12

 X3 CrNiMo 18 16 4

317 L

 X 2 CrNiMo 18 16 4

 1,4438

 Z2 CND 19-15

SUS 317L

 X 2 CrNiMo 1816

 23 67

 317S12

 X3 CrNiMo 18 16 4

 330

X 12 NiCrSi 36 16

1,4864

Z 12NCS 35-16

SUH 330

321

 X 6 CrNiTi 18 10

X 12 CrNiTi 18 9

 1,4541

 1,4878

 Z 6 CNT 18-10

SUS 321

 X 6 CrNiTi 1811

 23 37

 321S31

 X 6 CrNiTi 18 10

 X 6 CrNiTi 18-11

 08KH18N10T

321 H

321H SUS

 X 8 CrNiTi 1811

 321S20

 X 7 CrNiTi 18-11

 12KH18N10T

329

 X 8 CrNiMo 27 5

 1,4460

SUS 329J1

 23 24

347

 X 6 CrNiNb 18 10

 1,4550

 Z 6 CNNb 18-10

SUS 347

 X 6 CrNiNb 1811

 23 38

 347S31

 X 6 CrNiNb 18 10

 X 6 CrNiNb 18-11

 08KH18N12B

347 H

347H SUS F

 X 8 CrNiNb 1811

 X 7 CrNiNb 18-11

904L

1.4939

Z 12 CNDV 12-02

 X 20 CrNiSi 25 4

 1,4821

UNS31803

 X 2 CrNiMoN 22 5

 1,4462

UNS32760

X3 CrNiMoN 25 7

1,4501

Z3 CND 25-06Az

403

 X 6 Cr 13

X 10 Cr 13

X 15 Cr 13

 1,4000

 1,4006

 1,4024

 Z 12 C 13

SUS 403

 X 12 Cr 13

 23 02

 403S17

 X 10 Cr 13

X 12 Cr 13

 X 6 Cr 13

 12Kh13

405

 X 6 CrAl 13

1.4002

 Z 6 CA 13

SUS 405

 X 6 CrAl 13

 405S17

 X 6 CrAl 13

 X 6 CrAl 13

 X 10 CrAl 7

 1,4713

 Z 8 CA 7

 X 10 CrAl 7

 X 10 CrAl 13

 1,4724

 X 10 CrAl 12

 10Kh13SYu

 X 10 CrAl 18

 1,4742

X 10 CrSiAl 18

 15Kh18SYu

409

 X 6 CrTi 12

 1,4512

 Z 6 CT 12

Suh 409

 X 6 CrTi 12

 409S19

 X 5 CrTi 12

 X 2 CrTi 12

410

 X 6 Cr 13

X 10 Cr 13

X 15 Cr 13

 1,4000

 1,4006

 1,4024

 Z 10 C 13

Z 12 C 13

SUS 410

 X 12 Cr 13

 23 02

 410S21

 X 12 Cr 13

 X 12 Cr 13

 12Kh13

410 S

 X 6 Cr 13

 1,4000

 Z 6 C 13

sus 410S

 X 6 Cr 13

 23 01

 403S17

 X 6 Cr 13

 08Kh13

Factory

pipe factory_副本

Avantazhi Quality:

Cilësinë e produkteve tona për vijën e kontrollit në sektorin e naftës dhe gazit është e garantuar jo vetëm gjatë procesit të prodhimit të kontrolluar, por edhe me anë të testimit të produktit të përfunduar. Testet tipike përfshijnë:

Testet 1.Non-shkatërruese

2. Testet Hydrostatic

Kontrollet përfundojë 3.Surface

4. Matjet Dimensional saktësisë

5.Flare dhe Coning testet

6. Testimi Prona mekanike dhe kimike

Aplikimi tub caillary

1) Industria e pajisje mjekësore

2) temperatura e udhëzuar e kontrollit të temperaturës industrial, tub sensore përdoren termometri tub

3) Pena tub core industrinë e kujdesit

4) antenë mikro-tub, lloje të ndryshme të saktësi vogël antenë çelik

5) Me një shumëllojshmëri të vogla elektronike, diametër kapilar Stainless çeliku

6) shpues gjilpërë Jewelry

7) Watches, foto

8) tub antenë makinave, antenave bar duke përdorur tuba, tub antenë

9) Laser gdhendje pajisje të përdorin tub çeliku inox

10) gear Peshkimi, pajisje, Yugan me posedim të

11) Ushqimi me kapilar çelik inox

12) të gjitha llojet e majë shkruese telefon celular një majë shkruese kompjuter

13) Industria tub ngrohjes, industria e naftës

14) Printera, kuti heshtur gjilpërë

15) Tërhiqe një tub të dyfishtë-shkrihet çelik inox përdorur në dritare, shoqëruar

16) Një shumëllojshmëri e industriale diametër të vogël Tubat prej çeliku inox precision

17) Precision dispenzim me hala çelik inox

18) Mikrofoni, kufje dhe mikrofon të përdorin tub çeliku inox, dhe kështu me radhë

pipe packging

222

 

çelik tub spirale


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat!